СТАНЕТЕ ДОБРОВОЛЕЦ

 За да подкрепите работата ни за децата с проблеми в развитието и техните семейства, не е задължително да дарите пари.

Ние имаме нужда от вашите свежи идеи, знания и умения!

За да подкрепите работата ни за децата с проблеми в развитието и техните семейства, не е задължително да дарите пари. Фондацията не би могла да осъществи своите цели и мащабни инициативи без нашите доброволци. Ние имаме нужда от вашите свежи идеи, знания и умения!  Нашите инициативи предоставят един приятен и същевременно полезен начин да доразвиете своите способности за емпатия, съпричастност и толерантност.

Как да помогна?

  • Помагайте в офиса

Ние търсим енергични и надеждни доброволци, които да ни помогнат с подготовката на презентационни материали, контролирането на информационния поток към публичното пространство, организирането и поддържка на проектния и административен архив и др. В замяна, ще придобиете ценни знания, свързани с различни офис дейности, и ще развиете умение за работа в екип.

  • Помагайте на благотворителни събития

Благотворителните събития са един от най-приятните и лесни начини за набиране на средства. Зад всяко събитие, обаче стои неимоверно много труд както по организацията, така и по неговата реализация. Имаме нужда от позитивни и комуникативни доброволци, които обичат да се забавляват. Това е една чудесна възможност да се срещнете с много нови хора и да развиете своите организационни умения.

  • Помагайте с опит и умения

Не е необходимо да сте професионалист в дадена област, за да притежавате ценни качества и умения, които могат да ни бъдат от полза. Нашият ресурс е ограничен, затова разчитаме на много хора от различни сфери, които предоставят своите идеи и квалифициран труд безвъзмездно. Отворени сме към всякакви възможности за обмен на добри практики и опит.

  • Помагайте в творческата работилница

„Работилничка на мечтите“ е инициатива на нашите сръчни и креативни майки. Организират се уъркшопи, на които се изработват разнообразни сувенири, декорации, бужита и др., с цел продажба и набиране на средства. Това е една своеобразна арт терапия и начин за разпускане. Включете се и Вие! Следете за нови работилнички на Facebook страницата на инициативата – https://www.facebook.com/groups/346040545488810.

Ако искате да станете част от нашата мрежа от доброволци, моля попълнете нашия Формуляр за доброволци: